Op werkdagen besteld en betaald voor 17.30 uur, dezelfde dag verzonden. Binnen 24 uur in huis met PostNL/Bpost. Voor BelgiŽ binnen 2 tot 3 werkdagen. Rest van Europa 4 tot 5 werkdagen.

Opinie (Laatste 50 opinies)

Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen


Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen Waardering: 96.1%
Score: Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen 96.1%


Waardering: tevreden

Duidelijk en simpel in gebruik

Utrecht
21 jul 2021 19:55

Waardering: zeer tevreden

Snel resultaat en makkelijk af te lezen. Goede prijs.

Sliedrecht
21 jul 2021 18:54

Waardering: zeer tevreden

Het gaf 8 dagen na de eisprong een heeeel licht streepje en 9 dagen erna een duidelijk streepje.

Sittard
8 jul 2021 14:52

Waardering: zeer tevreden

Product doet wat het moet doen. Duidelijke controlestreep zichtbaar en fijn in gebruik. Goede prijs-kwaliteit verhouding.

Oss
7 jul 2021 14:14

Waardering: zeer tevreden

Eenvoudige testen en snel resultaat

Holweerd
1 jul 2021 21:20

Waardering: zeer tevreden

Het is heel fijn dat je al zo vroeg kunt testen want ik vond het wachten toch wel lang duren. Hij is goedkoop, zo hoef je niet te twijfelen of je een test gaat doen. Test uitvoeren is gemakkelijk en het resultaat prima af te lezen.

Vlaardingen
30 jun 2021 15:19

Waardering: zeer tevreden

Gevoelige test en geen onnodig gebruik van plastic etc. Doet wat hij moet doen.

Lent
30 jun 2021 13:59

Waardering: zeer tevreden

Heel eenvoudig en duidelijk in gebruik! Geeft snel duidelijkheid!

Leeuwarden
23 jun 2021 17:14

Waardering: zeer tevreden

Werk goed , klein maar fijn 😊

Tilburg
23 jun 2021 14:32

Waardering: zeer tevreden

Snel resultaat, duidelijke test uitslag, al binnen enkele minuten.

Papendrecht
17 jun 2021 15:43

Waardering: zeer tevreden

Uitleg bij de test is duidelijk. Je ziet gelijk hoe je het product moet gebruiken

Zwolle
17 jun 2021 14:07

Waardering: tevreden

Vanaf 12 dpo zag je de streepjes steeds zichtbaar worden. Makkelijk in gebruik en duidelijke gebruiksaanwijzing.

Den Haag
2 apr 2020 14:05

Waardering: zeer tevreden

Werkt prima, prijs kwaliteit is goed

Druten
26 mrt 2020 12:57

Waardering: zeer tevreden

Duidelijke test! Eerste test 9 dpo gedaan en kwam een heeeeel licht lijntje te voorschijn. Op volgende dagen weer getest en elke dag werd het lijntje duidelijker. Yes zwanger!! Een mooi oplopend resultaat en idd al extra vroeg te gebruiken nog voor je NOD.

Barendrecht
12 mrt 2020 12:06

Waardering: zeer tevreden

Ik ben erg tevreden met deze zwangerschapstest is erg nauwkeurig en fijn in het gebruik!

Schaijk
5 mrt 2020 12:10

Waardering: zeer tevreden

Ik heb de test eerder gebruikt voor mijn eerste zwangerschap en wist een week voor mijn normale menstruatie al dat ik in verwachting was! Ben erg tevreden over deze test en heb hem nu dus weer besteld. Tevens raad ik hem mijn vriendinnen aan die vroeg willen testen of ze zwanger zijn.

Breda
27 feb 2020 18:45

Waardering: tevreden

Ze zijn erg prettig in gebruik. Geen overbodige dingen. Gewoon een dipstick, dus zeer eenvoudig!

Ysselsteyn
5 feb 2020 14:46

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik, snel en duidelijk resultaat

Leiden
5 feb 2020 12:52

Waardering: zeer tevreden

Ideaal als je wat eerder wil testen.

Stadskanaal
5 feb 2020 12:14

Waardering: zeer tevreden

De test werkt makkelijk en is al vrij snel af te lezen. Iedere dag werd het streepje iets donkerder.

Boxtel
31 jan 2020 10:09

Waardering: zeer tevreden

Super handig in gebruik

Roermond
29 jan 2020 18:15

Waardering: zeer tevreden

Ik heb in 2016 deze test gedaan, en erg tevreden over. Snel en duidelijk resultaat. Nu hopen we op een 2e positieve ronde.

De Lier
15 jan 2020 12:06

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik, duidelijk en snel resultaat en een goede prijs.

Venray
8 jan 2020 13:17

Waardering: zeer tevreden

Ik was tevreden .. de HCG testjes waren enorm duidelijk .. ik heb ze alle 3 gedaan en elke dag werden ze feller .. Ik wist dus al gauw dat ik zwanger was voor ik mij regels nog moest krijgen !! Merci 👍

Tessenderlo
28 dec 2019 08:50

Waardering: zeer tevreden

De test is makkelijk te gebruiken en de uitslag is snel bekend. Ik zou het product zeker opnieuw bestellen.

Woerden
18 dec 2019 13:38

Waardering: zeer tevreden

Duidelijke handleiding. Makkelijk in gebruik. Het doet wat het moet doen.

Groningen
18 dec 2019 12:39

Waardering: zeer tevreden

Werkt zoals het moet werken en is een stuk goedkoper als een test van de drogist.

Spijkenisse
12 dec 2019 14:18

Waardering: zeer tevreden

Deze test geeft mijn inziens het snelste een positief resultaat in een vroeg stadium van je zwangerschap. Aan het pakket kon ik niet zien dat het ging om zwangerschapstesten, ook fijn!

Overloon
12 dec 2019 13:41

Waardering: zeer tevreden

Duidelijke uitslagen, van de zwangerschaptesten en ovulatietesten. Ik zou het zeker weer opnieuw bestellen!

Baarn
4 dec 2019 13:43

Waardering: tevreden

Prima product, niet duur zoals de digitale zwangerschapstesten. Makkelijk in gebruik.

Drachten
20 nov 2019 14:35

Waardering: zeer tevreden

Ik ben erg tevreden over deze zwangerschapstest. Mooie kleine strips voor minimale milieubelasting. Makkelijk te gebruiken en erg voordelig. Dat is fijn in de spannende tijd rond de NOD, kan je lekker vaak testen. Of deze test extra vroeg werkt weet ik niet, ik heb hem als gewone test gebruikt.

Amsterdam
19 nov 2019 14:37

Waardering: zeer tevreden

Ja zou het zeker opnieuw doen. Heb helaas nog geen ervaring met een positief testresultaat

Ede
15 nov 2019 11:39

Waardering: zeer tevreden

Het werkt snel en duidelijk!

Barneveld
13 nov 2019 12:22

Waardering: zeer tevreden

Het werkt prima. Ik bestel al langer de ovulatietesten van Sensitest en de testen doen het altijd prima. Ook de zwangerschapstest werkt goed. Handzaam formaat en doet wat het moet doen.

Amersfoort
13 nov 2019 12:16

Waardering: zeer tevreden

Goede en duidelijke test met beschrijving!

Katwijk Aan Zee
12 nov 2019 17:15

Waardering: zeer tevreden

Ik zou het zeker opnieuw bestellen. Duidelijke uitleg en makkelijk in gebruik.

Friesland
12 nov 2019 14:45

Waardering: zeer tevreden

Hele fijne prijs voor een goed product. Heel blij mee

Purmerend
6 nov 2019 14:26

Waardering: tevreden

Net zo makkelijk als een reguliere test, maar stuk goedkoper en subtieler.

Nederland
5 nov 2019 20:16

Waardering: zeer tevreden

Snel betrouwbaar resultaat, goede prijs kwaliteit

Hoorn
1 nov 2019 12:02

Waardering: tevreden

Goed product

Rotterdam
31 okt 2019 19:16

Waardering: zeer tevreden

Ik zou het product zeker vaker bestellen. Wat ook het geval is. Het is makkelijk, goedkoper en sneller thuis dan wanneer je naar de winkel moet om het te kopen.

Delft
31 okt 2019 13:48

Waardering: zeer tevreden

Erg goed

Duiven
30 okt 2019 13:07

Waardering: zeer tevreden

Heb deze altijd besteld. Geeft zekerheid.

Zwolle
29 okt 2019 12:57

Waardering: zeer tevreden

Ja, werkt goed en is niet duur.

Meliskerke
29 okt 2019 12:40

Waardering: zeer tevreden

Jazeker.

Veldhoven.
29 okt 2019 12:05

Waardering: tevreden

Om iemand misschien wat hoop te geven...op mijn nod had ik nog geen positieve uitslag. Toen ik 5 dagen later nog niet ongesteld was, opnieuw een test gedaan en deze was positief. (Mijn cyclus is 33 dagen dus op dag 38 pas mijn bfp, waarschijnlijk maakt mijn lichaam dus later het hcg hormoon aan) vanaf vorige week een mooie stijgende lijn te zien dus ik ben tevreden.

Emmeloord
26 okt 2019 11:34

Waardering: zeer tevreden

Er zit een duidelijke beschrijving bij, al wijst het zich eigenlijk vanzelf. De testen worden heel discreet en snel verzonden.

Maastricht
25 okt 2019 13:59

Waardering: tevreden

Goed te gebruiken en goedkoop

Vught
23 okt 2019 12:59

Waardering: zeer tevreden

Makkelijk in gebruik geen poespas. Je hebt snel resultaat en duidelijk

Urk
22 okt 2019 23:14

Waardering: tevreden

Werkt perfect! Heel duidelijk en handig in gebruik. Zeker aan te raden. Hierdoor ontdekt dat deze maand mijn LH-piek 5 dagen eerder was dan normaal.

22 okt 2019 18:47



Sensitest zwangerschapstest extra vroeg 6 dagen << Keer terug naar het product


© Sensitest 2005 - 2021.